Skräddarsydda bandprodukter och lösningar för industrin

Finn-Nauha Oy är ett företag som är specialiserat på industriell tillverkning av tekniska band, snören och snoddar. Våra produkter används för krävande användningsändamål: t.ex. som förstärknings-, lednings- och isoleringsmaterial vid höga och/eller låga temperaturer samt för användning som kräver god kemisk hållbarhet. För användning inom det militära och säkerhetsbranschen tillverkar vi även band och snören med IR-egenskaper.

Vi är ett finländskt familjeföretag som inledde vår verksamhet år 1948. I vår verksamhet kombinerar vi flera decenniers erfarenhet av vävnads- och flätningsteknik, produktstrukturer och bindningar med kännedom om dagens högteknologiska fibrer och trådar. Tack vare vår långa historia känner vi väl både traditionella och moderna trådmaterial. Vi har ett nära samarbete med våra kunder, materialleverantörer och universitet. Vi finner lösningar på krävande utmaningar inom produktutvecklingen.

Vi tillverkar även i stor omfattning band, snören och snoddar för den traditionella sömnadsindustrin, även som elastiska.

Konsumenterna känner till våra Stretch Plus- och Snap Original-reflexer. De äkta Stretch-reflexerna har funnits på marknaden i redan 30 års tid.


Finn-Nauha Oy:s produkter formges och tillverkas i Finland.

etusivu feature
Finn-Nauha Oy • Punojantie 2 • 42800 HAAPAMÄKI • puh. 014 7516100 • info@finn-nauha.fi

© Finn-nauha 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®