Teollisuuden räätälöidyt nauhatuotteet ja ratkaisut

Finn-Nauha Oy on erikoistunut teknisten nauhojen, nyörien ja punosten teolliseen valmistukseen. Tuotteitamme käytetään vaativissa käyttötarkoituksissa kuten esimerkiksi lujitteena, johteena, eristeenä, korkeissa ja/tai matalissa lämpötiloissa sekä kohteissa, joissa vaaditaan hyvä kemiallinen kesto. Sotilas- ja turvallisuuskäyttöön valmistamme nauhat ja nyörit myös IR-ominaisuuksilla.

Vuonna 1948 toimintansa aloittanut suomalainen perheyritys yhdistää vuosikymmenten kokemuksen kudonnan ja punonnan tekniikasta, tuoterakenteista ja –sidoksista tämän päivän huipputeknisten kuitujen ja lankojen tuntemukseen. Pitkän historiamme ansiosta tunnemme sekä perinteiset että modernit lankamateriaalit. Teemme intensiivistä yhteistyötä asiakkaidemme, materiaalitoimittajien ja yliopistojen kanssa. Löydämme ratkaisut vaativiin tuotekehityksen haasteisiin.

Tuotantoomme kuuluvat myös kattavasti perinteiset ompelevan teollisuuden nauhat, nyörit ja punokset, joita valmistamme myös joustavina.

Kuluttajat tuntevat Strech Plus- ja Snap Original heijastimemme. Originaalit Strech-heijastimet ovat olleet markkinoilla jo 30 vuotta.


Finn-Nauha Oy:n tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

etusivu feature
Finn-Nauha Oy • Punojantie 2 • 42800 HAAPAMÄKI • puh. 014 7516100 • info@finn-nauha.fi

© Finn-nauha 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®